Intale Point Guide | Ρυθμίσεις Καταστήματος
Ο οδηγός χρήσης του intale Point. Βρείτε όσα χρειάζεστε για να μάθετε σε βάθος το intale Point προς όφελός σας.
intale Point, intale point guide, intale guide, οδηγός χρήσης intale point, οδηγός χρήσης intale, i-kiosk,ikiosk, οδηγός χρήσης, intale pos, intale πώληση, intale διαχείριση, intale pos, intale backoffice, intale back office
19146
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19146,page-child,parent-pageid-15132,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ρυθμίσεις Καταστήματος

Από την Αρχική Οθόνη Διαχείρισης έχετε πρόσβαση στις Βασικές Ρυθμίσεις του καταστήματος, πατώντας στο   δίπλα από το όνομα του καταστήματος.

Γενικές Ρυθμίσεις

Στην καρτέλα “ΓΕΝΙΚΑ” ρυθμίζετε κεντρικά στοιχεία του καταστήματός σας όπως ονομασία, δυνατότητα παράδοσης ταμείου, επιτρεπτά ποσά θετικής και αρνητικής διαφοράς κλεισίματος βάρδιας, δυνατότητα εκτύπωσης Ανάλυσης Ημερήσιας Κίνησης κάθε φορά που εκτυπώνετε Ζ, δυνατότητα εκτύπωσης απόδειξης για κάθε Ανάληψη από το ταμείο και δυνατότητα χρήσης οθόνης πελάτη. Ρυθμίζετε επιπλέον και στοιχεία που αφορούν τη διαχείριση των προϊόντων σας όπως δυνατότητα επιβεβαίωσης αλλαγής τιμής, δυνατότητα χειροκίνητης αλλαγής της μέσης τιμής αγοράς των προϊόντων, ορισμός του Markup ως βασικού τύπου υπολογισμού Κέρδους και αναζήτηση μόνο με Barcode στην Παραλαβή.

Product U

Στην καρτέλα “Product U” ρυθμίζετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα προϊόντα της αποθήκης σας, όταν κατεβαίνουν από την Ενοποιημένη Βάση Δεδομένων Intale Product U.

Κάθε προϊόν προερχόμενο από την Intale Product U έχει μια προτεινόμενη τιμή πώλησης και τιμή αγοράς, με βάση τη μέση τιμή που συναντάται σε καταστήματα όπως το δικό σας.

Απενεργοποιήστε αυτή τη ρύθμιση αν επιθυμείτε να αποθηκεύεται μηδενική τιμή πώλησης όταν μπαίνει αυτόματα το προϊόν στη βάση δεδομένων του καταστήματος, ώστε να «αναγκάζει» με αυτό τον τρόπο το χρήστη να εισάγει την τιμή χειροκίνητα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή και δεν μπορεί ο χρήστης βάρδιας να αλλάξει τιμή (δικαίωμα «Αλλαγή Τιμής» στο Intale POS) το προϊόν δε θα μπορεί να πουληθεί.

Ρυθμίσεις Παραστατικών

Από την καρτέλα “ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ” επιλέγετε τους τύπους παραστατικού που θα μπορεί να εκδίδει το κατάστημά σας, καθώς και τους συναλλασσόμενους για κάθε τύπο παραστατικού. Τύποι παραστατικού που είναι υποχρεωτικοί δεν απενεργοποιούνται (π.χ. Απόδειξη Λιανικής). Οι ενεργοποιημένοι τύποι παραστατικού είναι αυτοί που θα είναι διαθέσιμοι για έκδοση στο Intale POS.

Ρυθμίσεις Ζυγαριάς

Από τη “ΖΥΓΑΡΙΑ” ορίζετε το Πρόθεμα (Prefix) της Ζυγαριάς σας. Το πρόθεμα prefix είναι τα 2 πρώτα ψηφία του barcode που παράγει η ζυγαριά σας. Μπορείτε να εισάγετε έως και 4 προθέματα. Τα επιπλέον πεδία για εισαγωγή προθέματος προστίθενται πατώντας το  .

Προσοχή! Μη βάλετε τα πρώτα 2 ψηφία από barcodes που συναντιούνται συχνά σε προϊόντα όπως το 52.

Ρυθμίσεις Προϊόντων Τύπου

Από την καρτέλα “ΤΥΠΟΣ” ορίζετε την Προμήθεια για προϊόντα Τύπου.

Βάζοντας το ποσοστό προμήθειας ανά κατηγορία προϊόντων τύπου, όποτε αλλάζει τιμή πώλησης στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία, θα προκύπτει νέο κόστος απόκτησης (μέση τιμή αγοράς) βάσει των πωλήσεών τους.

διαβαστε επειτα

Λίστα Προϊόντων