Intale Point Guide | Προϊόντα Κατηγοριών Συντομεύσεων
Ο οδηγός χρήσης του intale Point. Βρείτε όσα χρειάζεστε για να μάθετε σε βάθος το intale Point προς όφελός σας.
intale Point, intale point guide, intale guide, οδηγός χρήσης intale point, οδηγός χρήσης intale, i-kiosk,ikiosk, οδηγός χρήσης, intale pos, intale πώληση, intale διαχείριση, intale pos, intale backoffice, intale back office
15173
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15173,page-child,parent-pageid-94,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Προϊόντα Κατηγοριών Συντομεύσεων

Από την οθόνη δημιουργίας νέας κατηγορίας ή από την επεξεργασία μιας υπάρχουσας κατηγορίας, μπορείτε να εισάγετε προϊόντα, να αλλάξετε τη σειρά των προϊόντων ή να αφαιρέσετε προϊόντα, αλλά και να εισάγετε ή να αλλάξετε τον τίτλο της κατηγορίας.

Εισαγωγή Συντόμευσης

Μπορείτε να εισάγετε τα προϊόντα με δύο τρόπους.

 

  1. Πατώντας το εικονίδιο   και έπειτα πληκτρολογώντας το είδος που αναζητάτε.
  2.  «Σκανάροντας» το Barcode  του προϊόντος. Εάν το προϊόν είναι καταχωρημένο, τότε θα εμφανιστεί η συντόμευση. Σε διαφορετική περίπτωση θα εμφανιστεί η φόρμα Δημιουργίας νέου προϊόντος

 

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 24 προϊόντα σε μια κατηγορία.

Μετακίνηση Προϊόντων σε μια κατηγορία.

Για να μετακινήσετε κάποιο προϊόν πατήστε επάνω του και σύρετέ το στη θέση που θέλετε να εμφανίζεται.

Αφού τελειώσετε με την ή τις μετακινήσεις των προϊόντων σε μια κατηγορία, πατήστε «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ» στο επάνω δεξιά μέρος του παραθύρου για να τις αποθηκεύσετε.

Αλλαγή χρώματος Συντομεύσεων

Οι Συντομεύσεις έχουν το μπλε χρώμα προεπιλεγμένο. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα κάθε συντόμευσης ώστε να έχετε μια επιπλέον κατηγοριοποίηση μέσα σε μια κατηγορία.

Για να αλλάξετε το χρώμα αρκεί να πατήσετε μια φορά στη συντόμευση που θέλετε. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε πολλές συντομεύσεις ταυτόχρονα. Εμφανίζεται το εικονίδιο    στις επιλεγμένες συντομεύσεις.

Ταυτόχρονα εμφανίζεται η χρωματική παλέτα από την οποία επιλέγετε το χρώμα.

Πατώντας «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ» στο επάνω αριστερά μέρος της οθόνης οι αλλαγές σας αποθηκεύονται.

Αφαίρεση προϊόντων από μια κατηγορία

Για να αφαιρέσετε ένα ή περισσότερα προϊόντα από μια κατηγορία πιέστε παρατεταμένα ένα προϊόν. Τότε όλα τα εικονίδια «κινούνται» και ταυτόχρονα εμφανίζεται το εικονίδιο   επάνω δεξιά σε κάθε προϊόν.

Πατώντας στο εικονίδιο   το προϊόν αφαιρείται και, πατώντας «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ» επάνω δεξιά στο παράθυρο, όλες οι αλλαγές αποθηκεύονται.

διαβαστε επειτα

Επιλογές Πληρωμής