Intale Point Guide | Προμηθευτές
Ο οδηγός χρήσης του intale Point. Βρείτε όσα χρειάζεστε για να μάθετε σε βάθος το intale Point προς όφελός σας.
intale Point, intale point guide, intale guide, οδηγός χρήσης intale point, οδηγός χρήσης intale, i-kiosk,ikiosk, οδηγός χρήσης, intale pos, intale πώληση, intale διαχείριση, intale pos, intale backoffice, intale back office
15658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15658,page-child,parent-pageid-15132,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Προμηθευτές

Οι προμηθευτές είναι απαραίτητοι έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν παραγγελίες και παραλαβές στο σύστημα γνωρίζοντας πάντοτε που αναφέρονται.

Λίστα Προμηθευτών

Στην λίστα προμηθευτών μπορείτε να βρείτε όλους τους καταχωρημένους προμηθευτές σας. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα μπορείτε να δείτε συνολικά στοιχεία βάσει των φίλτρων.

Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε σημείο κάθε σειράς στη λίστα, ανοίγει η σελίδα επεξεργασίας του προμηθευτή.

Οι προμηθευτές δεν μπορούν να διαγραφούν. Αυτό συμβαίνει για λόγους διατήρησης σωστών στατιστικών με δεδομένα ακριβείας. Μπορείτε μόνο να τους ενεργοποιήσετε ή να τους απενεργοποιήσετε προκειμένου να εμφανίζονται ή όχι στο σύστημα, όταν πρόκειται για επιλογή προμηθευτή.


Δημιουργία Νέου Προμηθευτή

Μπορείτε να εισάγετε έναν προμηθευτή στο σύστημα από αυτή τη σελίδα πατώντας «Δημιουργία νέου Προμηθευτή» στη λίστα προμηθευτών ή από την αρχική σελίδα Προμηθειών.
Για την εισαγωγή του προμηθευτή είναι απαραίτητη η επωνυμία επιχείρησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε εσωτερικούς κωδικούς στο σύστημα.

Επεξεργασία Προμηθευτή

Η επεξεργασία προμηθευτή είναι πανομοιότυπη με την δημιουργία νέου προμηθευτή. Η μόνη διαφορά είναι πως εδώ μπορείτε να δείτε το πιθανό χρέος ή την πιθανή πίστωση που έχετε στον συγκεκριμένο προμηθευτή καθώς επίσης και να το διαχειριστείτε.

Καρτέλα Προμηθευτή

Στο τελευταίο τμήμα της σελίδας προμηθευτή, το πρώτο tab περιέχει τη λογιστική καρτέλα του.

Αυτή περιλαμβάνει κάθε παραστατικό συνδεδεμένο με τον προμηθευτή, ημερομηνία και αριθμό του παραστατικού, ένδειξη για το αν έχει παραχθεί από το κατάστημα ή τον προμηθευτή, καταχώριση του ποσού στη στήλη χρέωση ή πίστωση αντίστοιχα, προοδευτική χρέωση, προοδευτική πίστωση καθώς και το πώς μεταβλήθηκε το υπόλοιπο του προμηθευτή από το κάθε παραστατικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ: Στα παραστατικά μέχρι και τις 24/7/2017 (οπότε έγινε η καρτέλα διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες Intale Point) στις στήλες προοδευτική χρέωση, προοδευτική πίστωση και υπόλοιπο θα βλέπετε το N/A (Not Available-Μη διαθέσιμο). Από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα θα καταγράφεται αυτή η πληροφορία.

Προϊόντα Προμηθευτή

Στο τελευταίο τμήμα της σελίδας προμηθευτή, το δεύτερο tab περιέχει την ενότητα Προϊόντων Προμηθευτή.

Εκεί εμφανίζονται τα προϊόντα που προμηθεύεστε από το συγκεκριμένο προμηθευτή, με βάση τα Τιμολόγια Παραλαβής που έχετε καταχωρίσει. Από το σημείο αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε διασύνδεση με νέα προϊόντα και να αφαιρέσετε διασύνδεση με ήδη υπάρχοντα.

Όταν προσθέτετε νέα προϊόντα η εισαγωγή κωδικού προμηθευτή, τιμής αγοράς και έκπτωσης είναι προαιρετική.

Αν τα εισάγετε θα βελτιωθεί η διαδικασία της Παραλαβής:

  • Θα μπορείτε να εισάγετε ταχύτερα τα προϊόντα, αναζητώντας τα βάσει κωδικού προμηθευτή
  • Η τιμή αγοράς και η έκπτωση θα εμφανίζονται προσυμπληρωμένες όταν μπει ένα προϊόν στην λίστα παραλαβής

Αν δεν προσθέσετε κωδικό προμηθευτή, τιμή αγοράς και έκπτωση η διασύνδεση προϊόντος-προμηθευτή θα σας φανεί χρήσιμη μόνο στην Αυτοματοποιημένη Παραγγελία. Δηλαδή όταν χρησιμοποιήσετε την «Παραγγελία βάσει χαμηλού στοκ» δε θα έρχονται στη λίστα όλα τα προϊόντα της Αποθήκης που έχουν χαμηλό στοκ, αλλά μόνο όσα είναι συνδεδεμένα με τον επιλεγμένο προμηθευτή.

διαβαστε επειτα

Λίστα Πελατών