Intale Point Guide | Στατιστικά Πωλήσεων
Ο οδηγός χρήσης του intale Point. Βρείτε όσα χρειάζεστε για να μάθετε σε βάθος το intale Point προς όφελός σας.
intale Point, intale point guide, intale guide, οδηγός χρήσης intale point, οδηγός χρήσης intale, i-kiosk,ikiosk, οδηγός χρήσης, intale pos, intale πώληση, intale διαχείριση, intale pos, intale backoffice, intale back office
15722
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15722,page-child,parent-pageid-15132,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Στατιστικά Πωλήσεων

Στα Στατιστικά Πωλήσεων εμφανίζεται η εικόνα των πωλήσεων του καταστήματός σας.

Με μια ματιά βλέπετε το τζίρο και τα κέρδη σας, με και χωρίς τον Φ.Π.Α., καθώς και τα συνολικά ποσά που αντιστοιχούν σε Φ.Π.Α..

Επιπλέον, εδώ βλέπετε τα κορυφαία προϊόντα βάσει τζίρου και τις προϊοντικές κατηγορίες του καταστήματος, με όλες τις λεπτομέρειες κόστους, τζίρου και κέρδους, καθώς και τα προϊόντα που περιλαμβάνουν, για το χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει.

Στο γράφημα μπορείτε να δείτε την τάση και την πορεία του τζίρου συγκριτικά και με τα κέρδη σας για το επιλεγμένο χρονικό διάστημα.

Τέλος, στο τμήμα «Μ.Ο. Συναλλαγών Καταστήματος» βλέπετε δείκτες πωλήσεων του καταστήματός σας (συναλλαγές ανά ημέρα, τζίρος ανά συναλλαγή, προϊόντα ανά συναλλαγή και Φ.Π.Α. ανά ημέρα) που βγαίνουν ως μέσοι όροι, με βάση το χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει.

Για να δείτε Στατιστικά Πωλήσεων από μια βάρδια, μεταβείτε στη σελίδα Αναφορών Προσωπικού και πατήστε στο σχετικό εικονίδιο.

Αν σκανάρετε ένα προϊόν όσο βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα, με ανοιχτό το παράθυρο «Λεπτομέρειες Πωλήσεων Προϊόντος», γίνεται αυτόματα αναζήτηση στο αντίστοιχο πεδίο και εμφανίζονται τα διαθέσιμα στατιστικά πωλήσεών του για το συγκεκριμένο διάστημα.

Στο Τζίρο και το Κέρδος του καταστήματός σας μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε να εμφανιστεί η αντίστοιχη αναλυτική εικόνα Φ.Π.Α. πατώντας το κουμπί «ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ» στο αντίστοιχο τμήμα. Τις λεπτομέρειες μπορείτε επιπλέον να τις εξάγετε και σε μορφή EXCEL.

Επιλέγοντας ένα προϊόν από τη λίστα «Κορυφαία Προϊόντα», εμφανίζεται αναλυτική εικόνα του τζίρου και του κέρδους από το συγκεκριμένο προϊόν για το επιλεγμένο χρονικό διάστημα, καθώς και γράφημα που απεικονίζει την πορεία αυτών των μεγεθών συγκριτικά. 

Από τη λίστα «Λεπτομέρειες Κατηγοριών Προϊόντων», αν επιλέξετε μια προϊοντική κατηγορία, εμφανίζονται όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας με όλες τις λεπτομέρειες κόστους, τζίρου και κέρδους, για το χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει.

Πατώντας πάνω σε οποιοδήποτε προϊόν, μέσα από τη λίστα της Κατηγορίας Προϊόντων, εμφανίζονται οι λεπτομέρειες τζίρου και κέρδους από το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς επίσης και το αντίστοιχο γράφημα.

διαβαστε επειτα

Στατιστικά Αγορών