Intale Point Guide | Αρχική σελίδα Στατιστικών
Ο οδηγός χρήσης του intale Point. Βρείτε όσα χρειάζεστε για να μάθετε σε βάθος το intale Point προς όφελός σας.
intale Point, intale point guide, intale guide, οδηγός χρήσης intale point, οδηγός χρήσης intale, i-kiosk,ikiosk, οδηγός χρήσης, intale pos, intale πώληση, intale διαχείριση, intale pos, intale backoffice, intale back office
16255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16255,page-child,parent-pageid-15132,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Αρχική σελίδα Στατιστικών

Από την αρχική σελίδα των στατιστικών μπορείτε να μπείτε σε οποιαδήποτε σελίδα των Αναφορών και Στατιστικών του καταστήματός σας.

Δείτε τις Πωλήσεις σας είτε μέσα από τα Στατιστικά Πωλήσεων, με έτοιμα στοιχεία και γραφήματα, είτε μέσα από τις Αναλυτικές Αναφορές Πωλήσεων, όπου μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα δεδομένα και τον τρόπο εμφάνισής τους.

Αντίστοιχα και για τις Αγορές και τους Προμηθευτές σας, έχετε διαθέσιμα τα Στατιστικά Αγορών αλλά και τις Αναλυτικές Αναφορές Αγορών.

Μπορείτε να δείτε την οικονομική πορεία του καταστήματός σας, να μελετήσετε τις βάρδιες και το ταμείο σας, αλλά και αναλυτικά τις κινήσεις στο κατάστημα για το διάστημα που σας ενδιαφέρει.

Επιπλέον μπορείτε να δείτε αναφορές για τις Εκπτωτικές Καμπάνιες που έχετε δημιουργήσει.


Σε όλες τις σελίδες των στατιστικών, στο επάνω μέρος υπάρχει η μπάρα για την επιλογή του εύρους της ημερομηνίας.

Όλα τα στατιστικά που εμφανίζονται αναφέρονται σε αυτό το εύρος ημερομηνιών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έτοιμες περιόδους ημέρας, εβδομάδας και μήνα αλλά και σε όποια ημερομηνία χρειάζεστε.

Σε όλες τις σελίδες Στατιστικών/Αναφορών, εκτός από τις Αναλυτικές Αναφορές, το Intale Point διατηρεί αποθηκευμένες τις ημερομηνίες που ορίζετε σε κάθε σελίδα. Ακόμη και αν πλοηγηθείτε σε άλλη σελίδα ή λήξει η συνεδρία (session time out), επιστρέφοντας στη σελίδα όπου είχατε προηγουμένως επιλέξει ημερομηνίες, θα τις βρείτε αμετάβλητες.


διαβαστε επειτα

Στατιστικά Πωλήσεων