Intale Point Guide | Λογαριασμοί
Ο οδηγός χρήσης του intale Point. Βρείτε όσα χρειάζεστε για να μάθετε σε βάθος το intale Point προς όφελός σας.
intale Point, intale point guide, intale guide, οδηγός χρήσης intale point, οδηγός χρήσης intale, i-kiosk,ikiosk, οδηγός χρήσης, intale pos, intale πώληση, intale διαχείριση, intale pos, intale backoffice, intale back office
17819
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17819,page-child,parent-pageid-15132,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Λογαριασμοί

Οι πάροχοι είναι συναλλασόμενοι του συστήματος στους οποίους μπορείτε να κάνετε πληρωμές με σκοπό να κάνετε καταγραφή των εξόδων του καταστήματός σας.

Λίστα Παρόχων

Στην λίστα παρόχων μπορείτε να βρείτε όλους τους καταχωρημένους παρόχους σας. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα μπορείτε να δείτε συνολικά στοιχεία βάσει των φίλτρων.

Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε σημείο κάθε σειράς στη λίστα, ανοίγει η σελίδα επεξεργασίας του παρόχου.

Οι πάροχοι δεν μπορούν να διαγραφούν. Αυτό συμβαίνει για λόγους διατήρησης σωστών στατιστικών με δεδομένα ακριβείας. Μπορείτε μόνο να τους ενεργοποιήσετε ή να τους απενεργοποιήσετε προκειμένου να εμφανίζονται ή όχι στο σύστημα


Δημιουργία Νέου Πάροχου

Μπορείτε να εισάγετε έναν πάροχο στο σύστημα από αυτή τη σελίδα πατώντας «Δημιουργία νέου Παρόχου» στη λίστα προμηθευτών ή από την αρχική σελίδα Προμηθειών.
Για την εισαγωγή του παρόχου είναι απαραίτητη η επωνυμία επιχείρησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε εσωτερικούς κωδικούς στο σύστημα.

Επεξεργασία Παρόχου

Η υποενότητα της επεξεργασίας παρόχου είναι πανομοιότυπη με την δημιουργία νέου παρόχου. Η μόνη διαφορά είναι πως εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή προς αυτόν τον πάροχο.

διαβαστε επειτα

Πιστωτικά Τιμολόγια