Intale Point Guide | Βασικά Στοιχεία Πώλησης
Ο οδηγός χρήσης του intale Point. Βρείτε όσα χρειάζεστε για να μάθετε σε βάθος το intale Point προς όφελός σας.
intale Point, intale point guide, intale guide, οδηγός χρήσης intale point, οδηγός χρήσης intale, i-kiosk,ikiosk, οδηγός χρήσης, intale pos, intale πώληση, intale διαχείριση, intale pos, intale backoffice, intale back office
15126
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15126,page-child,parent-pageid-94,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Βασικά Στοιχεία Πώλησης

Αριστερό Μενού

Το αριστερό μενού εμφανίζεται πατώντας το κουμπί με τις 3 παράλληλες γραμμές πάνω αριστερά στην μπάρα λειτουργιών. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κατάσταση του εξοπλισμού σας και ό,τι έχει να κάνει με την υποστήριξη της εφαρμογής.

Δείτε Αναλυτικότερα

Μπάρα Λειτουργιών

Η Μπάρα Λειτουργιών της Πώλησης βρίσκεται στο επάνω σημείο της εφαρμογής κατά μήκος της οθόνης.

Εδώ βρίσκονται οι λειτουργίες που αφορούν τον πελάτη, την εύρεση προϊόντων, τις παραλαβές,  και την κατάσταση συνδεσιμότητας του Intale POS με το Back Office (δηλαδή την κατάσταση του μηχανισμού συγχρονισμού δεδομένων στο Cloud, που είναι προσβάσιμο από το Back Office).

Στην μπάρα αυτή εμφανίζονται διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με τις επιλογές και τα δικαιώματα χρήστη. Για λεπτομέρειες σχετικά με το Μενού Ταμία, πατήστε εδώ.

Το χρώμα και οι διαφοροποιήσεις του εικονιδίου κατάστασης συνδεσιμότητας του Intale POS με το Back Office δηλώνουν αν και πότε το Intale Box συγχρονίζει τα δεδομένα. Το μπλε βελάκι προς τα κάτω είναι ένδειξη μεταφοράς δεδομένων από το Cloud/Back Office προς το POS/Περιβάλλον πώλησης, ενώ το μπλε βελάκι προς τα πάνω δηλώνει μεταφορά δεδομένων αντίστροφα.

Όταν το εικονίδιο βρίσκεται σε κατάσταση “Συγχρονισμένο” μπορείτε να επιβάλλετε νέο συγχρονισμό, σε περίπτωση που δε θέλετε να περιμένετε αυτός να ξεκινήσει αυτόματα.

Όταν υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση internet, το εικονίδιο σας υπενθυμίζει την αδυναμία συγχρονισμού των δεδομένων του Intale Box με το Cloud (Back Office).

Καμπανάκι Ειδοποιήσεων

Μέσω αυτού θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε τις πιο σημαντικές ειδοποιήσεις και πληροφορίες από το Intale με άμεσο και γρήγορο τρόπο. 

Μόλις λάβετε νέα ειδοποίηση θα εμφανιστεί ένα Pop-Up! Πατώντας πάνω στο Καμπανάκι, μπορείτε να ανοίξετε όλες τις ειδοποιήσεις που έχουν έρθει στο POS σας!

Καλάθι Πώλησης

Το καλάθι πώλησης είναι το σημαντικότερο σημείο της Πώλησης.

Στο καλάθι προστίθενται όλα τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε και μπορείτε να τα διαχειριστείτε με εύκολες κινήσεις.

Δείτε αναλυτικότερα

Συντομεύσεις - Ταχεία Πώληση

Η ταχεία πώληση βρίσκεται κάτω από το καλάθι πώλησης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κατηγορίες συντομεύσεων (π.χ. νερά, αναψυκτικά, κ.λπ.) κάθε μία από τις οποίες διαθέτουν έως και 24 προϊόντα.

Δείτε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε την ταχεία πώληση για προϊόντα τα οποία δε διαθέτουν Barcode.

Ανάλογα με τα επίπεδα στοκ του κάθε προϊόντος, εμφανίζεται διαφορετική σήμανση στη συντόμευσή του.

Όταν το στοκ είναι στα επιθυμητά επίπεδα, η συντόμευση εμφανίζεται χωρίς καμία σήμανση. Αν το στοκ πέσει χαμηλότερα από το επιθυμητό εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία ένα κυκλάκι κίτρινου χρώματος. Μόλις το στοκ του προϊόντος εξαντληθεί, εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της συντόμευσης ένα κυκλάκι κόκκινου χρώματος.

Διαδραστικό Πληκτρολόγιο

Το αριθμητικό πληκτρολόγιο βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Το πληκτρολόγιο αυτό αλλάζει χρωματικά ώστε να αναφέρεται πάντα σε συγκεκριμένη ενέργεια.

Εάν θέλετε να εισάγετε νούμερο που ξεκινάει με «0» μπορείτε να πιέσετε απευθείας στην τελεία.

Περιοχή Χρέωσης

Ο χώρος χρέωσης είναι το σημείο στο οποίο υπάρχει το διαδραστικό κουμπί της χρέωσης.

Ταυτόχρονα στην ίδια περιοχή εμφανίζονται τα ρέστα και το ποσό που λάβατε, όπως επίσης και η συνολική έκπτωση καλαθιού.

Δείτε περισσότερα

διαβαστε επειτα

Βάρδια και Ταμείο